Milyen lófajtát ajánlotok?
Ebből kb a 130 fölötti marmagasság az, ami biztosított egy adott fajtánál.
"Tudom hogy minden fajtában vannak különböző lovak." Akkor hol a gond, tudod, hogy nem szabványra készülnek a lovak, senki nem tudja biztosítani, hogy egy adott fajta egyede majd mindennek eleget tesz. Ezek egyéni adottságok.
Dehogy mondjak is valamit, pl lipicai.
Nem feltétlenül fajtiszta lóra gondoltam.Még csak hobbi célra és bármennyit hajlandó vagyok rászánni ésszerű korlátok között.A lipicaira már én is gondoltam tetszik az a fajta.Úgy értettem hogy általában arra fajtára jellemző, nem minden egyedére csak a nagy részére.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Ha nagyon kezdő vagy azért az arabot nem ajánlom, sok köztük az agyas ló (bár ez is ló és ló között más).
Inkább nézelődj a lovasok.hu-n vagy a paci.hu-n, hátha megtetszik egy ló. :)
Kedves utolsó Richter Flórián arab telivérekkel dolgozik (képein látszik az AT sütés, míg a shagya-é SH).
Kedves kérdező!
Hány éves vagy illetve mennyire tudsz lovagolni? Az arabok nagy átlaga eléggé menős (még az olyan is ami nem is tisztavérű). Érdemes körbenézni a környéken, próbálgass lovakat és óvakodj a kupecektől (egy cowboy ismi mondta. indiánokkal nem üzletelünk), mert könnyen átverhetik az embert. Sok lovat nézz meg és a tudásodnak legmegfelelőbbet válaszd ki, ha versenyeznél a későbbiekben akkor arra is gondolj, hogy rendbe legyenek a papírjai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!