Szerintetek igaza volt?
Csak úgy, a lókét szép szeméért sose adunk neki semmi finomat, jutalmat, mert a ló azt nem tudja értelmezni, ettől szemtelenedik el, úgy veszi, alanyi jogon jár neki, és elkezd követelőzni, csipkedni, végül akár célzottan harapni is... Ráadásul én nem is örülnék neki, ha ki tudja, kik tömnék a lovam mindenfélével, ami vagy jó neki, vagy nem...
Másfelől, ha nem az ő lova, akkor nem sok beleszólása van, egyedül az edzők, vagy a lovarda vezetője mondhatja meg, ránézhettek-e a lovakra, vagy sem.
Dehogy volt igaza...Ne hagyd magad, ha egy ilyen ember "pofázik" neked, akinek láthatóan semmi köze hozzá, és ráadásul még elég butaságot is mond (ami nem feltétlenül lenne baj, ha nem éppen ilyen hangnemet ütne meg hozzá).
Nem kell durván odaszólni neki, végtére is gondolom te voltál a jóval fiatalabb, de lehet udvariasan is közölni vele a dolgokat. Én is bírom az ilyen embereket mikor azt sem tudják hogy isszák e vagy eszik a dolgokat, de azért mindenféleképpen hozzá kell szólniuk...-.- Ahogy előttem írták, " a két szép szeméért" nem jó jutalmazgatni egy lovat, nem szomszéd ez, hogy almáspitével állíts be mindig hozzá. Gondolom karámban vagy boxban lehetett a ló, ha annyira zavarta volna, hát tudatja, vagy egyszerűen arrébb megy. És igen is jól esik nekik ha csak odamész hozzájuk vakarászni.:) Ugyan olyan idős vagyok mint te.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!