Szabadidomítás másképp?
Miért csináltad volna rosszul? Többféle módszer van, és ha te eredményesnek gondolod magad, miért változtatnál? Én max időnként azért nem csinálnám egyedül a lóidomítást, mert mégiscsak 500-600 kg és ha vmi gond van, vki tudjon segíteni.
De most pár Pat Parelli meg Monthy Roberts cikk miatt sztem nem kell változtatnod. A lényeg h szeretettel és szigorúan, de sohase durván neveld a lovad.
Köszönöm a kommenteket, őszintén szólva semmi kedvem a parellihez, nagyon jól megvagyunk. Sokat dolgozunk nyereg alatt, az edzőm segítségével természetesen, holnap indulunk Síkvölgyön a díjugrató versenyen, a lovam majdnem teljesen egészséges, csalánkiütése van jelenleg, de nem hiszem, hogy még sokáig megmaradna, mert változtattunk az étrendjén, és már nincsenek új kiütései.
Sajnálom , hogy félreértettem a két fogalmat (Parelli és szabadidomítás), de én tényleg nem tudtam, hogy mi is az pontosan, mi csak csináltuk a dolgokat a pacimmal, hogy ne unatkozzunk.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!