Vélemények erről a 3 zselés nyeregemelőről? Melyik jobb?
[link] Ez azért tetszik, mert lyukacsos, légáteresztő.
[link] Ez szerintem ugyanaz, de biztos van különbsége, csak én nem vettem észre
[link] Ez meg egy "sima", marnál kivágott zselé. Nem tudom, hogy ez csúszkál-e a nyereg alatt. Az előző kettőről úgy nézem, hogy ragadós. Ti melyiket választanátok? Idős a lovam, és szeretnék zselét, hogy kényelmesebb legyen neki pl a tanügetés, vagy az ugrás. Meg magas a marja, és bár nagyon jó a nyerge, mindig teszek alá vagy pokrócot, vagy szivacsot, biztos ami biztos, de zselém sose volt még.
Az enyém sima fekete, mint a 3., csak nem kivágott (a kivágott nekem annyira nem is jön be, bár elviekben markímélő, vagy mi...), remekül megvagyok vele, kereken 10 ezer volt, többet nem is adtam volna érte. Bő 2 éve van meg, semmi baja, annyi a titka, hogy egyenesben kell tartani, mikor nem használod, tehát leteszed földre, asztalra, székre, bárhova, ne legyen megtörve. Felesleges érte 60-70 ezreket adni, annyival nem jobb egyik sem.
A tüsis nekem nem jön be, sok értelmét sem látom igazság szerint, mert - szerintem - annyival nem oszlatja el jobban a súlyt, a nyerget nagyon emelgetni nem kell, mert jól fekszik fel, egyéb funkciója meg nem nagyon van, talán jobban szellőzik, de azon a szinten meg már mindegy, nem véletlenül van ott az izzasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!