Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Kemény műanyag, vagy puha...

Kemény műanyag, vagy puha gumi lóvakaró a jobb?

Figyelt kérdés
Kettő van, de csak az egyik fér be a pucolós dobozomba, a másikat haza kéne vinnem, de nem tudok dönteni. Nehéz az élet:D
2013. máj. 30. 20:30
 1/8 anonim ***** válasza:

Az enyém műanyag, de nem olyan kemény, kemény, durva anyagra általában nincs is szükségem, olyan brutál kosz még nem volt benne, ha mégis, az meg max vízzel jött le.

De nyilván ha egy gyapjas mammut a paci, akkor lehet, hogy kell a műanyag, neked kell kitapasztalnod.

2013. máj. 30. 20:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak pedig köszönöm! :)
2013. máj. 30. 20:48
 3/8 anonim válasza:
nekem a gumi jobban bevált!próbéld ki mind2-t szerintem érzetre is egyből érezni, hogy a gumi jobb!:)
2013. máj. 30. 21:08
 4/8 anonim ***** válasza:

szerintem meg a műanyag jobb, bár az én lovam ridegben van és nem boxban + homokos karámban, szóval tud rendesen sáros és dzsuvás lenni. télen még fémet is használok, bár nem is érzékeny, csiklandós, de én a gumit azért se szeretem, mert szerintem a keféről kevésbé húzza le a port, márpedig a vakarót ugye arra is használom.

gumi is van, amit kb éltemben 3x használtam.

2013. máj. 30. 21:37
 5/8 anonim ***** válasza:

Én a saras szutykos időben a fém kaparót használom mert imád benne hemperegni,egyébként pedig a műanyag kaparót.

A gumissal elég nehéz a szőrkefét kitisztìtani,meg olyan mintha csak simogatnád vele a lovat.

A müanyagra szavazok

2013. máj. 31. 08:06
 6/8 anonim ***** válasza:

[link]

Ez a legjobb vakaró, kihozza a sarat és a port is rendesen, emellé kell egy gyökkefe és egy szőrkefe, patakaparó, sörényfésű és egy rongy és kész is a pucoló felszerelésed. Télen és nagy sárban még ezt szoktuk használni: [link]

2013. máj. 31. 13:37
 7/8 anonim ***** válasza:
A gumissal és az ilyen műanyaggal ( [link] max masszírozni tudsz, tisztító hatása elmarad a műanyag "tüsis" mögött.
2013. máj. 31. 13:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Az első linken szereplő funkciója, hogy a vérkeringését serkentsd már az ápolás során, nem az, hogy tisztítsd, valóban nem olyan, mint egy rendes gumi, vagy műanyag vakaró.
2013. máj. 31. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!