Kemény műanyag, vagy puha gumi lóvakaró a jobb?
Az enyém műanyag, de nem olyan kemény, kemény, durva anyagra általában nincs is szükségem, olyan brutál kosz még nem volt benne, ha mégis, az meg max vízzel jött le.
De nyilván ha egy gyapjas mammut a paci, akkor lehet, hogy kell a műanyag, neked kell kitapasztalnod.
szerintem meg a műanyag jobb, bár az én lovam ridegben van és nem boxban + homokos karámban, szóval tud rendesen sáros és dzsuvás lenni. télen még fémet is használok, bár nem is érzékeny, csiklandós, de én a gumit azért se szeretem, mert szerintem a keféről kevésbé húzza le a port, márpedig a vakarót ugye arra is használom.
gumi is van, amit kb éltemben 3x használtam.
Én a saras szutykos időben a fém kaparót használom mert imád benne hemperegni,egyébként pedig a műanyag kaparót.
A gumissal elég nehéz a szőrkefét kitisztìtani,meg olyan mintha csak simogatnád vele a lovat.
A müanyagra szavazok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!