Nagyon szeretem a lovakat, lovagoltam is már párszor, de most valahogy elkezdtem félni tőlük, ez mitől lehet? (TÖBBI LENT)
Ezt csak Neked kell tudnod, hogy le tudod-e idővel győzni a félelmedet, avagy sem. A legtöbb lovasbaleset amúgy lovashiba, youtube-n is rengeteg olyan videót látni, hogy hergelik a lovat, és azon röhögnek, hogy akár egy belovagolatlan szamárra/lóra életében először felülnek, és kit vág le jobban, miközben szárral tépik, meg rúgják mellé, és a lovas meg a videt készítő vonyítva vihorászik rajta, meg hülyézi az állatot... De az is tény, hogy nem csak ebben az esetben van sokszor szó lovashibáról, hanem komolyabb szinteken is.
A másik, amit tudnod kell, hogy azért nagyon sok esés van minden évben, aminek elenyésző része záródik maradandó sérüléssel, amiből még kevesebb jár azzal, hogy az illető lebénul, vagy meghal.
Kérdésben a válaszod...
Mit tegyél? Soha többé ne menj ki az utcára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!