Szerintetek milyen ló illene (fajta ) hozám? : 14 éves vagyok egy hidegvérű lovon lovagoltam nem annyira sokat 75 KG vagyok
Akkor is sok... 175 centihez nagyon maximum 65 kiló kéne, de még akkor is kicsit pufi lennél... Ne haragudj, tényleg nem cseszegetésből írom, neked akarok jót. Lehet, hogy most még nem zavar, de előbb-utóbb fog. És akkor már nehezebb lesz. Beszéld meg anyukáddal, hogy készítsen neked diétásabb ételeket. Nem kell rögtön natúr csirkét enni salátával, de a főzelék készülhet keményítővel liszt és olaj helyett, a rántott hús meg a sütőben, olaj nélkül. Ha emellett meg még lovagolsz is, nem lesz gond.
Több duci lányt is ismerek, akikre sajna nem igazán akart rátalálni a szerelem, a fogyás nem nagyon ment, egyre kínosabb volt ruhát venni, mert semmi sem ment rájuk... Szomorú történetek ezek, nem mellesleg egészségesebb is a karcsúság. Nem a véznaságra gondolok, de ha lemennél 60-63 kilóra, az az életkedveden és az egészségeden is meglátszódna.
De ismétlem: nem cseszegetésből írom.
Az mindegy, hogy hány kiló egy hafi is elbírja a súlyát. A ló miatt kérdeztem, hogy magas vagy kövér. De ha magas is vagy akkor inkább magas lovak között nézelődj.
Először is szem előtt kell tartanod a következőket:
-Mire is használnám?
-Mekkora lovastudással kezdek neki?
-Milyen személyiségű lovat keresek?
Ha ez megvan akkor el lehet indulni lovat keresni. Lovasok.hu-n nagyon sok gazdára váró ló van. Ott nézelődj olyan lovak között amik 165-185 cm között mozognak.
A súlyod nem befolyásolja a lovat. Annyira még nem vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!