Az normális, hogy az első alkalommal amikor lovagoltam, hogy egy kicsit, pár lépésben gyakoroltuk a tan ügetést?
úgy csináltuk , hogy lépés (kb.:2-3 kör és egy fél kör ügetés)
persze közben monda az oktató, hogy mit hogy csináljak és nagyon jól tanítja, amint látta hogy kiesek az egyensúlyomból egyből vissza fogta a lovat (persze szerintem ez természetes)
de nagyon jó hely és a végefelé, már nagyon belejöttem (amikor bent kell maradni a nyeregben és nem kiállni, azt gyakoroltuk egy kicsit, de nagyon jó volt)
csak azért kérdeztem meg, mert már olvastam olyat hogyha egyből ez meg ez akkor inkább válts lovardát , de nagyon szimpatikus a hely és jó az oktató is (kedves, egyből figyelmeztet türelmes, szelíd hangon stb)
és meg akartam győződni arról, hogy nem kell emiatt ott hagyni a lovardát, de így megnyugodtam :)
nem tudom, hogy van-e honlapjuk, de azt én is szívesen megnézném
egyébként (miskolc mellett) Görömbölyön van a 4-es busz végállomásánál (NEM a bükkaljai lovarda,annak tudom, hogy van honlapja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!