Van okom félni?
Évekkel ezelőtt, mikor még egyesületben lovagoltam, volt ott egy szép nagy csődörünk. Alapból szelíd, kezelhető volt, nem nagyon fickóskodott(max. 1évben 2-3X). Egyszer mikor mindenki lovat pucolt(kb 15 ló volt), a barátnőm átszólt nekem, h menjek már oda hozzájuk, m gáz van a lóval, segítsek. A pacc beszorította őt egy sarokba, és eléggé hö-hö-hö-gött neki, pipiskedett, úgy ahogy a pacilányoknak szoktak. Aztán az edzőnk "kiosztotta" a lovakat, és pont őt kaptam. Pucoltam még egy keveset, majd jött a kantározás, nyergelés. Közben a pacc megint elkezdte(most már velem). Csipkedni kezdett(sose szokott), megint elkezdett "höhögni", és engem is beszorított a sarokba, ugrásra készen. Elég nyílván való volt, h engem is "összetévesztett" egy kancával. :D Néhány jól irányzott erősebb orr-tasli és némi boxszél-menti-kommandó árán kijutottam tőle. Huhh. Elég ijesztő volt.
Szóval igen, ha ilyesmit észlelsz, akkor jobb óvatosnak lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!