Titkos25 kérdése:
Egy lovat ( shagya arab ) hány éves koráig lehet lovagolni?
Figyelt kérdés
2013. máj. 12. 12:00
1/4 anonim válasza:
ez sok mindentől függ. ló állapota, állóképessége, stb..
2/4 anonim válasza:
Épp most találkoztam egy ménnel, 19éves és versenyzik.Attól függ mennyire nyúzták a lovat, mire használták.Az én lovam 16éves, hobbi lovaglásra használom, és tökéletesen megfelel. Annyi energiája van hogy lepipál egy 4évest is.Hány éves az adott paci?És milyen állapotban van?Miket csinált eddigi életében?
3/4 anonim válasza:
az én shagyám 25 éves és még most is versenyben van. Díjugróban. Persze már nem hivatalos versenyeken. :) Egyébként meg se lehetne róla mondani, hogy mennyi idős. Tényleg csak a ló egészségi állapotától függ.
4/4 anonim válasza:
25-27 éves koráig is lehet, bár ez elég ritka, de ez nagyon attól függ, hogy milyen edzésben van és volt, mit eszik és mit evett, milyen a külleme, az egészsége, milyen stílusban lovagolták (ugróló hamarabb lesz nyugdíjazva pl), stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!