Egy Walkaloosa hány kilóig bírja el az ember? Mondjuk nagyon jól tud lovagolni? : . Közepesen tud lovagolni? : .
Ja igen, kihagytam, de kizártnak tartom, hogy ezt a fajtát, ami még az őshazájában is a tenyésztés legelején jár, de annyira, hogy az elképesztő (itthon erre az állapotra még meg sem kapná a fajta jelzőt), kizártnak tartom, hogy haza tenyészetet találj, esetleg olyan magánszemélyt, akinek van egy lova, amit méregdrágán hozatott be, de ráunt, de szerintem ezt is csak nagyon nagy szerencsével.
Hozass be egy lovat Amerikából, esetleg egy tenessee-t, appaloosa mént már találsz itthon is; igaz, nem annyit, mint külföldön, így nehezebb lenne igazán jól megválasztani a tenyészpárt.
Én amúgy nem kísérleteznék ezzel a lóval, mert még annyira az elején járnak, hogy nem fizetnék egy kísérleti valamiért súlyos százezreket egyáltalán azért, hogy a fél világot átutaztassam, és ki tudja aztán, mire lesz jó a paci...
Mondjuk a lovasok.hun az a gringó a jobb oldali képen sem 60 kiló.
Nekem nem tetszik a járása :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!