Mit gondoltok milyen az a lovarda ahol a jó hiszemű ember otthagyja a lovát . Fizeti a bértartást, használják is a lovát abban a hiszemben hogy kevesebbet kell fizetni?
Feljelenteném a lovardát állatkínzásért.
Majd azonnal elvinném a lovamat, és mindenhová kiírnám (fényképekkel alátámasztva) hogy aki ott tartja a lovát az menjen, és hozza el, mert az állat szenved..
Ez egy elég gyakori módszer a tartásdíj csökkentésére. Én magam önszántamból sosem adnám a lovam használatra másnak, de bárkivel bármikor előfordulhat olyan szituáció, hogy mégis erre kényszerül. Lovat bérben tartatni egy bizalmi kérdés, de még a legjobb vélemény esetén is igen javallott rendszeresen ránézni a lóra. A harapásnyomok és a férgek még hagyján, de általában az ilyen lovakat veszik leginkább igénybe a kezdő lovasok alatt, ezt rakják futószárra, stb.
Alaposan át kell nézni a bértartási és használati szerződést, hátha valami fogódzót találsz rajta, ami bizonyíthatóan nem a leírtaknak megfelelően történt és akkor lehet perelni. De nem biztos, hogy megéri. Szóval marad a tapasztalat, hogy ilyet soha többet.
Attól,hogy egy ló férges vagy tetves nem azt jelenti h rossz a hely. Előző voltam akire válaszoltál.
Gondolom ki lett kezelve rendesen. Tőlünk nem rég ment oda egy bértartó Pestre költözés miatt
En ott tartottam a lovat tehat egy kicsivel jobban tudom a dolgokat mont te! Lehet hogy kulsore nagyon csili vili szipi szupi de szarnak bele az egeszbe.nem szol semmi masrol csak hogy mennyi penzt kaszalnak egy egy lobol.amikor eljottunk es alairtuk a bertartast felmondasat tok mas datumokat irtak ra mont amennyit ott volt a lo csak hogy kijojjenek penzzel a dolgokbol.
Tobb tucat szenabala van gondosan letakarva a lovardaban de a lovakat te soha nem latod enni.ezert verik meg harapdossak ossze egymast a lovak.a bertartok tobbsege is atya ur istennek kepzeli magat es szoba se allnak olyannal aki nem csillogos, himzett fasliba meg nyeregalatetbe maszkal ott a lovaval.
Ha nem jartal ott es nem tapasztalod akkor nem is tudhatod!a hatam kozepere se kivanom azt a lovardat es csak sajnalni tudom aki azt reklamozza mennyire jo.milyen jo lehet ha hagyjak a lovat tetvesen fergesen nem?mi van a toobbi loval?15-20 lo volt abba a karmba amibe mi.arrol nem is beszelve hogy 2 honap utan sem kaptuk meg a papirokat a bertartasi szerzodesrol,megszunesrol.
Es ezert fizetni 50 000 forintot!nevetseges...
A baratod is jo helyett valasztott,gratulalok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!