Mit gondoltok milyen az a lovarda ahol a jó hiszemű ember otthagyja a lovát . Fizeti a bértartást, használják is a lovát abban a hiszemben hogy kevesebbet kell fizetni?
Csupán azt nem értem,hogy az ócsárlásnak itt van a helye ? A GYK-en ? Hallottam,hogy többen beképzelten lenézően viselkedtek az új bértartóval ,de már másnap összebarátkozott a jófej terepre járós réteggel.
Nem kell engem letámadni,nem védem őket,mert csak hallottam személyesen milyen a hely, csak éppen gusztustalan amit csinálsz!
Ha ezek így lennének,nem hiszem,hogy ilyen jól tápláltak lennének a lovaik. Küldj képes bizonyítékot,attól még ugyanolyan szánalmas lennél,de legalább hiteles.
Én ehhez, mint kívülálló, annyit szólnék, hogy jó tudni az ilyesmikről. lehet, hogy ócsárol, lehet, hogy nem... de amikor nekem felmerül, hogy esetleg oda vinném a lovam, nos el fogok gondolkodni, arra jók az ilyen kérdések...
Mellesleg mindenkinek máshogy jönnek be bizonyos helyek. Egy lepratelep a Pólus melletti lovarda is mégis sok lovuk van, véznák és betegesek... mégis vannak... Eezeket el kell fogadni...
Latom vannak itt vegre olyan ember akinek van movel gondolkodnia.az utolso valaszolo megertette azt amit kozolni szerettem volna az emberrel, mas nem is erdekel.
jah,es pont nem egy ilyen nevnelkuli kis senkinek fogok semmit sem bizonygatni mint te aki napok ota ocsarolsz!kimelj meg a tovabbi valaszaidtol letszives mert nem vagyok kivancsi ra....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!