Mért nem szereti néhány ember a jodhpuros lovaglónacit?
Nekem is hasonlóm van, kényelmes benne lovagolni, és még akkor is fel tudom venni, amikor a lovardába sétálok. (a simát is felveszem, de akkor furán néznek rám)
Azért mert az emberek 99%-a nem lovagol és nem akar buz-inak kinézni az utcán.
Ha csaj vagy oké az jól néz ki, ha szép kerek segged van.
Én pl: régen utáltam a munkás gatyát azt a kantárosat, de már egészen megszerettem.
Első, köszönöm az értelmes hozzászólást.
Második. Mivel lovas téma, és női nadrág, azért igen...Nem is elsősorban utcai viselet, egyébként mivel nem trapéz, hanemegyenes szára van....
Akkor feltenném úgy a kérdést, h kevésbé lehessen kimagyarázni. Mitől lehet kényelmetlen lovaglásnál az ilyen nadrág?
Nekem ez nem lovaglónadrág. Ez valami félresikerült hibrid, lovagláshoz sem az igazi, de utcára sem.
Csizmába még csak-csak betömködném valahogy a szárát, de térdzoknival el sem tudom képzelni. Ez olyan, mint a tűsarkú tornacipő. Keresztezték a tűsarkú cipőt (amely csinos) a tornacipővel (amely praktikus), abban a reményben, hogy az eredmény csinos és praktikus lesz. Ellenben az eredmény ízléstelen és kényelmetlen lett.
Ez a nadrág is ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!