Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mi a véleményetek azokról a...

Mi a véleményetek azokról a lányokról, akik kizárják az életükből a fiúkat a lovak miatt?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 14. 21:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Magamra ismertem.:3

Vagyis jelen pillanatban nálam mindennél előrébb van a lovam. Értem ezt úgy h ha pl. van egy kis megtakarításom, lovamra költöm, van egy kis szabadidőm lovamhoz megyek stb... 16 éves vagyok és nem ismerek egy normális srácot se, és őszintén szólva nem is bánom. Mert ha majd jönnie kell az igazinak, akkor jön. Addig meg valószínűleg okkal nincs! :) Osztály társnőim minden hétvégén bulizni mennek, a sárga földig isszák magukat pénzt kunyiznak otthon h abból piát vegyenek,össze-vissza fiúznak,minden héten mással. Mindig hívnak h menjek én is velük bulizni meg maradjak ott még suliba lesni a jó pasikat, udvariasan vissza utasítom mert én most még nem a bulizással meg a pasikkal akarok foglalkozni, bőven ráérek még, van jobb dolgom is ezeknél. Ha meg kapok otthon pénzt azt sem piára,sminkre,ruhákra meg műkörmösre költöm mert minek?! Ha már teljesült eddigi életem legnagyobb álma, lett egy saját lovam, akkor természetes h nagyon megbecsülöm,vigyázok rá és foglalkozok vele. Meg én nem akarok olyan lenni mint ők,mint az összes korombeli, én így érzem jól magam, és nem érdekel ha emiatt megszólnak. Amúgy is most én úgy gondolom a lovam sokkal többet ér mint bármelyik fiú akit ismerek. Biztosan fog ez még változni, de ha valamikor össze is jövök "álmaim pasijával" akkor már kb. az első randin, lovas cuccban közölni fogom vele a tényt, hogy ha a lóhoz menni kell, menni fogok. Mert ő nem tud levenni egy poharat a polcról és engedni magának vizet. Ha tetszik így akkor oké, ha nem akkor jobb nem is erőltetni.

Nekem ez a véleményem!

2013. ápr. 15. 16:50
 12/12 anonim ***** válasza:
Én most pont ezzel szenvedek... elég nagy probléma nálunk a ló.. a párom nem birja tulzottan nekem meg az életem, a lótartás versenyzés... Oké komprommiszum meg minden, de igy is ugy is az egyik életemet elveszitem majd.. vagy a páromat vagy a komolyabb lovaglást, lovakkal foglalkozást... :S
2013. ápr. 15. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!