Mi a véleményetek azokról a lányokról, akik kizárják az életükből a fiúkat a lovak miatt?
Semmi, ha nekik úgy jó, hát éljenek úgy. Más az örökbefogadott állatok, a munka vagy éppen a barátnők miatt zárja ki őket, szóval akadnak ilyen nők. Na és? Keress mást.
Amúgy szerintem ez leginkább a 13 körüli lányoknál gyakori, általában ők vannak annyira elfoglalva a lovaglással, hogy nem is csinálnak mást szabadidejükben. Ami pedig nem is nagy baj, hiszen még amúgy is gyerekek, a többség pár éven belül érdeklődni fog más tevékenységek iránt is. Amúgy az sem biztos, hogy kizárják a fiúkat, lehet csak a körülöttük lévő fiúk nem érdeklik őket, mert egy érettebb, kedvesebb srácra várnak (akár olyanra, amilyenről a könyvekben olvasni, vagy amilyennek a kedvenceiket elképzelik).
Miért kérdezed, kérdező? Zavar, hogy nem tudtál összejönni emiatt valakivel, vagy esetleg te vagy ilyen lány vagy a barátnőid ilyenek? Egyszerűbb úgy tanácsot adni, ha tudjuk mi zavar leginkább.
Haha én is ilyen vagyok, inkább egy ló mint 100 barát. Mert ha egy lóval járkálok a faluba akkor elkönyvelnek lovasnak, de ha hetente más fiúval, akkor meg qrvának. Ráadásul egy 10-16 évesnek(mert ugye lányról beszélünk) miért kéne még barát?
15/L
Hol írta a kérdező,hogy kislányokra (13-16 év) gondol?
Ilyen lány nem nagyon van. Ha igen vessen magára,majd kinövi a "csak lovak" korszakát. Természetes egyensúly kell ami nem abban rejlik,hogy minden hétvégén más sráccal kavar, vagy, hogy a fiúja nem engedi lovagolni menni és besértődik ha ez ellenére is elmegy a lány lovagolni( láttam ilyet..szánalmas férfiú volt).
A lány találjon egy intelligens srácot, aki elfogadja,hogy ő bizony sokszor fog a lovastanyán dekkolni a kedvenc lovánál és a lovas barátival és nem minden nap bandázik lezüllött egyénekkel. A srác ha szerencséje van szintén valamit sportol vagy van egy hobbija aminek révén megértően fordul a lány lóimádatához. Időt persze kell,hogy egymással is töltsenek, ami az imádott sport előtt és után is megoldható.
Szerintem nem nagyon van ilyen lány. A probléma ott van, hogy 14-22 éves kor közt nagyon kevés fiút látok lovagolni, lovak után érdeklődni. Ha azt nézem nekem minden fiú ismerősöm aki lovazott 20 éven felüli volt. És ez a mai napig így van. Ez igen érdekes dolog :D
Szóval azért marad ki a lovas tiniknek a pasizás, mert a tinifiúkat baromira hidegen hagyják a lovak.
Amúgy meg elég komoly meló összeegyeztetni a sulit/munkát, a barátokat, a lovazást és a párkapcsolatot, hisz egyik dolognak sem szabadna sérülnie, de a nap mindenkinek 24 órából áll. A legjobb egy lovas pasit leakasztani, de nem mindig sikerül.
Életkortól is függ, mondjuk 16 éves kor alatt semmi gond ezzel. Én mindig azt mondom, hogy egy kiskamasznak nem az a dolga, hogy "passizon", ne akarjanak túl hamar felnőni, örüljenek, hogy még "kicsik".
Ha később is fontosabb a ló, mint a kapcsolatok, akkor az a véleményem, hogy túlzásba visz egy egyébként szép és értékes hobbit. Egyensúlyba kell hozni a kettőt, nincs abban semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!