Nem rég volt az első esésem lóról és egyszerűen nem merek visszaülni rá. Amikor leestem rögtön visszaültem de most egyszerűen nem megy. Eleve egy nagyon ilyedős ló ha valaki benyit a lovardába ( bent lovaglunk) rögtön megilyed?
Többféle tapasztalatom van, amikor elekzdtem lovazni hobbiból tizen-egkét évesen, jó darabig nem estem.Aztán egymás után kétszer. 20 évre abba is hagytam a lovaglást.
Aztán véletenül elvetődtem egy lovaspanzióba, részben dolgozni, másrészt mozgatni a lovakat. Kedvenc lovam olyan volt, hogy attól is megijedt ha egy pillangó elrepült előtte. Egyszer estem le róla, de az miatt máig szégyenlem magam. Rossz napja volt és sárlott én pedig a megszokott nyugalommal szálltam fel rá. Ő kifordult alólam én meg a másik oldalon leestem. Ciki...
Aztán kaptam egy belovagolatlan kancát, akiről második terepen leestem, megint nagyon elészontyolodtam. A veztető ahogy visszaértünk, átrakott a "pillangós" lóra hogy én vezessem a túrát két kezdő előtt, ezzel elmúlt a félelmem és szégyenem. Azóta sajnos abbahagytam a lovazást, de nem ez miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!