Milyen gyakori, hogy botlásnál el is törjön a ló lába?
Köszönöm a válaszokat! :)
Majdnem mindig ugyanazt a lovat lovagolom, elég idős, eddig azt hittem, hogy amiatt botladozik.
Néha másikkal megyek, azok nem botlottak még meg, de mivel kb. 10-ből egyszer megyek másik lóval, ezért szerintem nem mérvadó a dolog.
Ahol régebben lovagoltam, ott sem botladozott egyik ló sem. Mármint néha-néha igen, de az tényleg csak elvétve volt.
Lassan 6 éve lovagolok hobbiszinten, de néha még most is veszek futószáras órákat. :)
Az biztos, hogy nem ülök nagyon elől, inkább az szokott a gond lenni, hogy túl hátul ülök.
Na, majd akkor rákérdezek a tulajnál, hogy másnál is botladozik-e a ló, vagy én vagyok béna. Ha az utóbbi, veszek pár futószáras órát. :)
Köszi a segítséget!
Sokan nem gondolnak rá, de lónak lehet valami mentális problémája és azért is botladozhat, főleg ez a térdre esős változat már eléggé kellemetlen.
Kár hogy ezek a vizsgálatok nem annyira elterjedtek, meg költségesek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!