Ma viszik vágóba a lovam, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Annyira szerettem és a szüleim eladják, mert már sánta és öreg, lovagolni nem is lehet rajta, de akkor is ő volt a kedvenc lovam. Megszakad a szívem! :(
Szerintetek mit csináljak? :'(
2012. okt. 23. 15:13
1/25 anonim válasza:
ha nemtudom meggyőzni a szüleidet, hogy ne, akkor szerintem semmit. :( részvétem.
2/25 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, és téged is. Ez szerintem a lehető legaljasabb, amit csak tehetünk az állatokkal. Sok éven át "társként" kezeljük őket, aztán ha már nem lehet őket "használni" irány a vágóhíd, vagy fejbevágják egy bunkóval.
Ez kb. olyan, mintha te később a szüleidet, ha már öregek és betegesek lesznek, eltennéd lábalól, vagy kitennéd őket az utcára.
3/25 anonim válasza:
Lehet igy a jobb neki ás okkal döntöttek igy. Bár nem értek a lovakhoz, de ha már sánta és öreg lehet már csak szenved szegény.
4/25 Vadmeggy válasza:
Persze, nagyon szomorú, de azt vegyétek figyelembe, hogy egy ló tartása nagyon drága. Ha nem lehet rajta lovagolni, akkor csak egy plusz költség, amit valaki vagy ki tud fizetni, vagy nem.
5/25 anonim válasza:
Köszönj el tőle egy szép levélben. Én ezt tettem, mikor a kutyámat a szemem előtt széttépte egy elszabadult, megvadult kan. Írd ki magadból a fájdalmat, készíts róla fényképet és tedd el a dolgaid közé. Nagyon sajnállak; légy erős!
6/25 anonim válasza:
Adj nekik egy baltát, és mondd meg szüleidnek, hogyha valaha volt egy kis gerincetek, akkor ti végeztek vele, nem pedig lepasszoljátok a felelősséget patkány módon. Akkor mnár rögtön nem lenne hozzá gyomruk!
7/25 anonim válasza:
egyetértek azzal, aki azt írta, hogy a legaljasabb dolog, én a lovamat sosem küldöm vágóba, a lovam már 25 éves, igaz nyugdíjba vonult, de van egy csikója, vagyis már nem csikó, mivel 10 éves a ló, de együtt tartom őket
8/25 anonim válasza:
Hát sajnos nem tudsz mit csinálni ..:( próbáld meggyőzni a szüleidet hátha meggondolják magukat vagy esetleg mond nekik hogy adjátok el olyan helyre ahol tudod hogy jól bánnak vele..dee ezt a honlapot is megnézheted gyorsan vedd fel velük a kapcsolatot hátha tudnak valamit segíteni neked esetleg megveszik tőletek vagy ilyesmi : [link] remélem tudtam segíteni..és hogy sikerül valami barátságosabb dolgot kitalálni erre mint a vágóhíd :)
9/25 anonim válasza:
Ez hülyeség. Azért viszik vágóba mert öreg és sánta? Na és? Nincs pénz eltartani? Esetleg adjátok be ménesbe ha befogadják, vagy menhelyre. Ennyire nincs pénzetek eltartani, még egy kicsit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!