Szerintetek merjek menni? Többi lent
Figyelt kérdés
Kimentem tegnap a tanyákhoz,hogy lovakat nézzek. Volt egy olyan tanya ahol megálltam és akkor odajött a gazda és felajánlotta hogy lovagolhatom a nóniuszát,mert neki nincs ideje foglalkozni vele. Van még két arab csikója meg rengeteg tehene. Szerintetek tisztességes? Nincs hátsó szándéka? A tanya teljesen elhagyott helyen van,senki nincs a környéken. A lovak eléggé el voltak hanyagolva, bokáig álltak a trágyában. Arra gondoltam,hogy először kitakarítanám a helyet,meg leápolnám a lovakat.De kicsit tartok a pasitól.2012. szept. 26. 08:58
11/13 anonim válasza:
Szerintem menjél, de vigyél valakit, és előtte kérdezősködj kicsit, hátha mondanak róla ezt-azt. Ha rendben van a pasas, akkor nyugodtan menj, de ha gyanús, akkor hivatkozz olyasmire, hogy sok a dolgod, (gondolok itt 'tanulásra', 'versenyekre', 'anyunak segíteni otthon') sok szerit! ;)
12/13 anonim válasza:
Minden lehetőséget meg kell becsülni és próbálni szerintem :) De azért jó elővigyázatosnak lenni, vigyél magaddal valakit (ha nem is mindig de az első 1-2 alkalomra), barátnőt, anyut, aput, stb.
A kutyával nem sokat érsz, nem biztos hogy meg fog védeni ha erre nincs kiképezve.
13/13 A kérdező kommentje:
21 vagyok,óvodás korom óta lovagolok,felszerelésem van. Tegnap is kimentem egy barátommal,teljesen normálisan viselkedett,de a lovakkal még csak barátkozom,mert elég félősek. Vittem nekik finom falatokat,így egy kicsit megnyugodtak.És van neki felesége meg egy lánya tegnap találkoztam velük.
2012. szept. 27. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!