Szerintetek merjek menni? Többi lent
Ha a kutya ki van képezve, akkor igen. Ha látja hogy bántalmaznak, kiabálásodra, sikításodra "segít", cselekszik, harap, ijeszt, akkor biztonságban lehetsz.
De ha egy családi eb, aki békés, és még az idegenekkel is pacsizik, nem lett tanítva neki a "család tagjainak védelmezése" akkor nem sok hasznát veszed, nem tudhatod hogy reagálna a számára új eseményre, élményre. Lehet hogy megvédene, de lehet hogy elszaladna, vagy még azt sem, tovább bogarászna a területen és a füle botját sem mozdítaná. Te ismered a kutyád. Ha megbízol benne, akkor oké. De én nem mennék kutyával, ha nincs kiképezve...csak emberi társasággal. Jobb félni...
Hány éves vagy? Én nem mennék, már csak azért se, mert a lovak valószínűleg nem nagyon vannak belovagolva. Leesel, felrúg, bajod lesz, és a leírásod alapján nem sok kártérítésre számíthatsz a gazdától...
Ha felnőtt vagy, akkor megfontolandó. Igazából én akkor se mennék ilyen helyre...
Ha egyáltalán felmerül a kérdés, akkor ne menj. Bár ezt inkább szerintem nem ebbe a katergóriába kellett volna írni...
Esetleg kérj tanácsot olyasvalakitől, aki jobban ismerős a környéken (ismeri a gazdát)... A rossz hír valakiről nagyon könnyen elterjed..
Hát nem tudom. Odamentél, váltottatok három mondatot és közölte, hogy mostantól lovagold a lovát?
Nekem ez így akkor sem fekszik, ha senki nem mozgatja a lovait. Mennyire tudsz lovagolni? Ki ad védő felszerelést? Kié a felelősség? Érted? Mennyi idős vagy? A szüleid mit szólnak ehhez? Nem kötekedni akarok, és tök mázlista vagy, ha ez így van, de nekem ez így sántít kicsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!