Nektek milyen volt az első ló? Nem izgultatok?
Pár hónap múlva kapok a lovam. Hát eléggé izgulok.
De rettentően boldog vagyok. Kérdezni szabad!
Hú :/ Nekem sosem lesz lovam, már nem csak azért, mert félek tőlük, hanem mert nagy felelősség :D.
Amúgy rajtuk ülni nem félek, meg szeretem őket, de rokonunk lova eltörte a gondozó kezét véletlenül :/
bocsi az offért :D
Szia!
Igaz nem nekem hanem az egyik "barátnömnek"ha lehet így momdani,inkább utáljuk egymást,na de ez nem ide tartozik...Elmentek lovat venni kiválasztotta a többmilliós (díj)lovat aztán rájött hogy ö ugratni szeretne,ma kapta meg a másik lovát,a másik ment volna a vágóba,de megvette valaki.
Én nagyon izgultam már hónapokkal elötte is mikor mentünk érte bizsergett a lábam meg nyaktól lefelé zsibbadtam:D Utána sírtam volna milyen szép a lovam meg milyen okos,ügyes gondolom ez mindenkinél így van!:)
jó lovazást!:))
hát én majd csak tavasszal kapok..:-) de màr most elkap a síràs ha bele gondolok hogy valôra fog vàlni az àlmom :-$
olyan drága lovat nem veszek:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!