Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Felnőttek is megtanulhatnak...

Felnőttek is megtanulhatnak úgy lovagolni mintha gyerekként kezdték volna?

Figyelt kérdés
Szeretnék lovagolni, de gyerekként nem volt rá esélyem, most van. 21 éves vagyok. Megtanulhatok úgy lovagolni, mintha gyerekkoromban kezdtem volna?
2012. szept. 14. 19:06
 1/5 anonim válasza:
100%
szerintem sosem késő elkezdeni
2012. szept. 14. 19:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze!! :D Sohasem késő!
2012. szept. 14. 19:09
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
Én 35 évesen kezdtem, úgyhogy hajrá!! :)
2012. szept. 14. 19:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha van rá lehetőséged akkor hajrá, mindent bele. Csak tőled és a lovadtól függ h milyen szinten sajátítod el ezt a nagyszerű életformát (mert ez nem csak egy sport).:) De igazából nem is az a lényeg h hogy tudsz lovagolni hanem h élvezed-e azt amit csinálsz, és ha igen, akkor ne érdekeljen h vagy-e olyan jó mint az aki kiskora óta csinálja! nekem ez a véleményem.
2012. szept. 14. 20:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Én igazából a díjugratásért vagyok annyira oda. Ha veszek egy belovagolt lovat, (amikor már tudok lovagolni) azon is tudok lovagolni? Köszi előre is :D
2013. márc. 30. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!