Szerintetek megéri?
Szerintem azért mielőtt pénzzé teszel mindent, beszélj a szüleiddel...!
Egy ló nagyon sokba kerül, nem hiszem, hogy annyit kapnál ezekért a cuccokért, arról nem is beszélve, hogy nem csak megvenni kell, hanem fizetni a helyéért, az ellátásért, abrakért, orvosért stb.
És honnan veszed,hogy meg is veszik? Én is raktam fel pár cuccomat, de nem vették meg.Ha sikerül is, nem hiszem,hogy 50 000 Ft-nál többet összeszednél... és abból nem lehet lovat venni. Egy normális kezdőknek is jó ló 350-400 000 Ft -nál kezdődik!
Persze gyűjtögethetsz, de ez így nem "életbiztosítás" hogy sikerül összegyűjteni a fent említett összeget!
Ja, és amit az első is írt. Hogyan szeded össze a tartására a pénzt?
Ha otthon tartod, akkor az havi 30-40 000 Ft, de kell neki egy társ!!
Ha bértartásban, akkor 30 000 Ft-tól kezdődik a tartás, és még nincsen benne a patkolás, oltások, féregtelenítés, vérvétel... Ha megbetegszik kijön az orvos, egy pillantásért is elkér 8000 Ft-ot. Lehet,hogy úgy megbetegszik,hogy 1000 000 Ft a műtéte. Szóval akkor érdemes lovat tartani, ha van miből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!