1/12 anonim válasza:
Huh' de szép ló! Ha lenne rá pénzem, megvenném.
2/12 anonim válasza:
1M-ért megéri!!:) Azt az 50ezret le kéne faragni valahogy..
4/12 anonim válasza:
De annyit nem adnék érte!:) Amúgy attól is függ minek/mire szeretnénk "használni"..
5/12 anonim válasza:
Szép küllemű, jó kiállású, de kupecló :) 130-ért max megéri.
6/12 anonim válasza:
Kupecló..."Vágóló csere érdekel". Ha már vágólóra cserélné akkor biztos nagyon jó ló lehet...
7/12 A kérdező kommentje:
Ismerem a fickót, ő hívott hogy nézzem meg a hirdetését, hogy nem-e érdekel a ló. Vettem már tőle lovat. Csak kikérem a nép véleményét is, hogy megér-e ennyit :)
2012. aug. 31. 23:25
8/12 anonim válasza:
egy 2 éves származás nélküli ló nem ér szerintem 150.000-et, mert mire elkezdhetsz vele dolgozni, az még 1 év, de bő fél év, mert valószínűleg tavasszal lesz 3, addig meg még rákölthetsz annyit, amennyiből már felnőtt lovat vehetsz.
9/12 anonim válasza:
Papírjai nincsenek,nyers.A háta nagyon hosszú,a csánkok elég nyitottak,nem valami jó tarkó,túl hosszú nyak jellemzi.Egy picit talán még puhák elől a csüdjei is. Úgyis te döntesz de ez a ló egy fillért nem ér,kár lenne bele munkát tenni.
10/12 anonim válasza:
elég kupec szaga van. Bocsi. Ha ismered is. Papírok nélküli lovat sose veszünk, mert mindent állíthatnak róla. Pláne, hogy sütése sincsen. Szerintem ez így elég gázos. Keress másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!