Mire jó a retriever póráz? Megéri megvenni?
Ma láttam, hogy valaki kérdezett erről a fajta póráztól. Nekem nagyon megtetszett és érdeklődnék afelől, hogy jó ez a fajta póráz? Mert ha igen akkor lehet, hogy én is rendelek egy ilyet!:)
Válaszokat előre is köszönöm!:)
Ne haragudj, de lassan te vagy a tizedik aki az utóbbi 2napban ezt megkérdezi, használd a keresőt. De azért bemásolom az egyik tegnapi válaszom, hogy a kérdésre is feleljek:
A retriever póráz ugyanúgy működik, mintha egy sima fojtó nyakörv lenne a kutyán +pórázzal. Az a jó benne, hogy sokkal könnyebben lehet vele megkötni illetve eloldani a kutyát. A nevéből adódóan retrievereknél használták először, azóta is elterjedt a vadászkutyák körében, mert így nem kell a pórázzal hosszasan szórakozni, hogy a kutyát elengedje az ember hanem egy mozdulattal a póráz (és a nyakörv is, hisz itt egyben van) lekerül a kutya nyakáról. Vadászatkor meg kifejezetten fontos tényező lehet, hogy semmi ne maradjon a kutyán amivel felakadhat (nyakörv).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!