Szerintetek így megéri?
Köszi!
De a 30E ft-ba benne van a kovács és a doki meg a kaja és minden nap legelőre van kitéve.A vonat pont az istálló mellett tesz le és bérletet vennék.Nem csak hétvgéken mennék ki hanem hétköznap délután amikor nincs dolgom.
Lehet félreértetted, és maga a gyógyítás volt 30, az már reálisabb, De nekem állatorvos barátom önköltségen nem tudna 30ba beleférni, a bértartás mellé, és 25 alatt bértartást nem találsz...
Na mind1, most pl vehetsz pár hordót, szedhetsz gyümölcsöt és csinálhatsz cefrét.
Szerintem addig amíg nem kapsz lovat, meg ha van időd akkor közben is, mondjuk Dolgozhatnál abban a lovardában.
Például hétvégénként oktathatsz(csak kisebb dolgokat pédául gyerekséta,pónilovaglás(ha van),esetleg néha futószárazás...),vagy takaríthatod az istállót,ápolhatnád,etethetnéd a lovakat,és ezzel lehet hogy tudnál szerezni mondjuk havi 10.000 ft-ot.
Ezt az egészet tapasztalatból mondom,úgyhogy szerintem beválik :)
Ez a 30.000ft nekem is nagyon gyanús, kizártnak tartom hogy ebbe minden benne lenne... Egyébként csinálhatnád azt, hogy a bértartás egy részét "ledolgozod", amikor ott vagy a lovadnál segítesz is, stb., és akkor hátha még kevesebbet kell fizetni. De ezt persze csak akkor lehet ha belemegy a lovarda is. :)
Ezt leszámítva suli mellett nem hiszem hogy lenne annyi időd hogy tanulj, dolgozz és lovazz is... Úgyhogy mindenképp a lovad környékén, lovas részlegen kéne találni valamit. :)
Vagy esetleg olyan munkát amit otthon számítógépnél tudsz végezni. Csak ezzel meg az a baj hogy sok ilyen átverős vagy, hogy dolgozol aztán a pénzt meg nem kapod meg úgyhogy jól át kell gondolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!