Miért van mindenki elájulva a frízektől?
Figyelt kérdés
Nem bántom a fajtát.. semmi tényleg van aki szereti.. de szerintem pl. egyenesen csúnyák és gyakorlatilag nem jók semmire.. hobbizni érdekes fogatba sem valók magas szinten díjlovaglásban meg egyenesen vicces ahogy mennek.. (persze ez magán vélemény)
Szóval a kérdés hogy miért vagytok/ vannak oda értük annyira az emberek hogy akár milliókat is adnak érte? o.O
2012. aug. 28. 21:35
11/17 anonim válasza:
Nekem minden ló tetszik, és kész. A fríz is, a félvér lovak, meg a girhes, kehes, beteg lovak is. Engem annyira nem érdekel, hogy a ló hogy néz ki. Egyszerűen szeretnivaló mindegyik. :)
12/17 anonim válasza:
Itt járt a leszavazó rézf*** bagoly...:D A kis perverz,biztos élvezte :DD
13/17 A kérdező kommentje:
Lilu: x''D
2012. aug. 29. 13:04
16/17 anonim válasza:
Nekem is tetszenek, de csak mert nagyon szép feketék(imádom ezt a színt), hullámos, dús sörényük, farkuk, bokaszőrük van, meg ugye azért elég testesek. Nem nagyon volt még velük dolgom, annak ellenére hogy már jó pár éve a "szakmában" vagyok, van is két saját lovam. :)
17/17 anonim válasza:
Na, látod ez egy olyan kérdés amire én sem tudok épeszű választ... Nekem őszintén szólva nem nagyon tetszenek... Pedig nagy lovas vagyok :DD na jó, mindegy... egyébként milliókat azért érnek mert elvileg "nemes" fajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!