Miért van mindenki elájulva a frízektől?
Nem bántom a fajtát.. semmi tényleg van aki szereti.. de szerintem pl. egyenesen csúnyák és gyakorlatilag nem jók semmire.. hobbizni érdekes fogatba sem valók magas szinten díjlovaglásban meg egyenesen vicces ahogy mennek.. (persze ez magán vélemény)
Szóval a kérdés hogy miért vagytok/ vannak oda értük annyira az emberek hogy akár milliókat is adnak érte? o.O
Ezzel én is így vagyok.
Azzal a különbséggel, hogy régen én is odavoltam értük, míg az ember meg nem nézi jobban. Oké, vastag a nyaka, szép, egyszínű fekete, meg lehet fonni a sörényét, mert dús, de...
Ló. Némelyik szép ló.
De szerintem a sajátom mondjuk szebb. Meg van egy másik ló is az egyik lovardában, ami sokkal szebb.
Szerintem.
Divat ló. Szerintem.
De nekik is le fog menni az áruk, ahogy mostanában minden lónak.
Lilu, nem teheted már ki ridegtartásba, mert annyira beteges, hogy azt se bírja ki. Ismerősöm frízeiről nem egyszer segítettem már vakarni a csüdsömört, mert a lovász éppen nem törölte meg a ló lábát, miután kicsit vizes volt a fű. A végén meg aztán a szőre is le lett borotválva ahonnan kellett, nesze neked szép szőr...
A legtöbb ember azért van oda értük, mert egyrészt felszínes, másrészt nem volt még velük dolga. De mondjuk magam részéről elég sok olyat tudnék felsorolni, aki nagyon gyorsan kiábrándult a lóból, mikor ráült, vagy éppen vett egyet. Tényleg tipikusan kirakatló, másra nem nagyon jó, viszont mint látvány, nagyon is jól működik, rengeteg embert elkábít.
ez az.. én is ültem rajta... és hát nem egy álom ló.. :'DD
hajtottam is... az se volt olyan fúúde felemelő..
ismerősömnek van fríze (esküvőznek velük) ő is el akarta passzolni rengetek cécó van velük..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!