Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hogy tehetném a lovamat...

Hogy tehetném a lovamat játékosabbá?

Figyelt kérdés
A lovamat semmi sem érdekli. Koslat utánam mindenhová, de ha játékra hívom, akkor csak oda jön hozzám és betámasztja a fejét a mellkasomra. Se zavarászni nem lehet, mert nem érzékeny ilyen dolgokra. Rohangálni se lehet vele, mert ha én rohanok akkor ő csak sétálva utánam jön. Ennyi a játék. Mit tehetnék?

2012. aug. 25. 14:31
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ma sikerült megrohangáltatnom :) Nagyon élvezte. Mindenképpen meg fogom próbálni "felébreszteni" mindenhogyan. Holnap viszek fitness labdát. Hátha az is segít. Amúgy a sündisznójátékot egészen szépen csinálja. Ha a fara felé sétálok akkor megy az ellenkező irányba szépen. Gyönyörűen megy hátra is. Jó egy kellett egy kis ösztönzés hozzá. Aztán futkároztunk, már amennyire lehetett. De amikor elengedtem a karámban és meghajtottam akkor bakolt, meg rohant ha csak egy kicsit is akkor is nagy változás már. :9
2012. aug. 26. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!