Mivel tehetném még szebbé az életét?
Szerintem a kutyák életében 2 dolog van, ami a legnagyobb örömet okozza. Kaja, és séta a gazdival.
A kert nem elég neki, ahogy Neked sem elég a lakás. Te is azért mész ki, mert különben becsavarodnál, ha évekig ugyanott kellene lenned.
És tudod, időd arra van, amire akarod;) Anyukád a reggeli fél óra simogatás helyett sétáltathatná fél órát. Vagy Te is, ahelyett, hogy a gép előtt ülsz;)
Ez így mind jó, de pl én nem látom sehol, hogy más kutyákkal nem játszik? Egy kutya életében nagyon fontos a szociális élet. Amivel még kiegészíthetnétek, hogy pl megtanítjátok bizonyos trükkökre, mivel az agyi foglalkoztatás a kutyának is nagyon fontos.
A sétát meg tényleg meghosszabbíthatnátok, mert a 10 perc kevés (bár jobb mint a semmi). Ahogy kiveszem az írásodból te még iskolás vagy, szóval legkésőbb 3 körül hazaérsz suliból, nem akarom elhinni hogy nincs időd 1 órát kint lenni a kutyával sétálni, utána kicsit labdázni vele. Az embernek is jó a kis kikapcsolódás, amit a kutyával tölthet. Legalábbis én egy nehéz nap után két dologra vágyok: játszani, gyakorolni, sétálni a kutyámmal és a párommal összebújni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!