Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hogy tehetném a lovamat...

Hogy tehetném a lovamat játékosabbá?

Figyelt kérdés
A lovamat semmi sem érdekli. Koslat utánam mindenhová, de ha játékra hívom, akkor csak oda jön hozzám és betámasztja a fejét a mellkasomra. Se zavarászni nem lehet, mert nem érzékeny ilyen dolgokra. Rohangálni se lehet vele, mert ha én rohanok akkor ő csak sétálva utánam jön. Ennyi a játék. Mit tehetnék?

2012. aug. 25. 14:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem parelizni kellene az is játékhoz hasonló!:)
2012. aug. 25. 15:02
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen azokat próbáltam, de sehogy sem tudom felkelteni az érdekeltségét. Meg nem tudom, hogy honnan tanulhatnék szabad idomítást. Valami könyv kéne, hogy értsem is mit csinálok. Az a zavarászós játék, aminél kiküldöd és üget vagy vágtázik körülötted, na azt ő csak lépésben csinálja. Vagy mit csináljak, csípjek oda pálcával? De az meg már nagyon nem naturális...szerintem. Vagy lehet oda kéne csípni kétszer háromszor és akkor csinálná, de azt akarom, hogy kedve legyen játszani.
2012. aug. 25. 15:05
 3/11 anonim ***** válasza:
Elsö:Szerintem melege van azért nem akar játszani mert az én kutyám se akar ilyen melegben akadályt ugrani!Szerintem foglakozik vele reggel és este mert akkor már lehült a levegö!:)
2012. aug. 25. 15:14
 4/11 anonim ***** válasza:
Sehogy nem teheted azzá. Neki van egy adott személyisége, az vagy éppen olyan, hogy szeret játszani felnőtt korában is, vagy nem. A személyiségét nem lehet átírni.
2012. aug. 25. 15:56
 5/11 x) ***** válasza:
Egyetértek az előző válaszolóval, ha a lovad nem játékos akkor hiába csinálsz vele bármit is. Ez van.
2012. aug. 25. 16:24
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha természetes kiképzés érdekel, erre van egy nagyon jó kis füzet: dr Rácz Zsuzsanna: Természetes lókiképzés 1-2 és készül a 3. rész. le van írva mit miért. Ha érdekel, keresd Sebestyén Dórát alias Sibu-t ( [link]
2012. aug. 25. 16:46
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem a meleg miatt van. Alapjáraton egy ilyen ló. Én mindig azt mondom rá, hogy emos. :D Mert amikor más a karám szélén van és várja a lucernát ő a karám legbentebbi pontján áll és figyel. Mint egy kisgyerek aki büntetésben van. Meg nem igazán érdekli semmi. Értem. Hát jobban el szeretnék mélyülni ebben a természetes lókiképzésben. DE a link az nem jó. :)
2012. aug. 25. 17:34
 8/11 anonim ***** válasza:
Akkor [link] aztán ott fent a Kapcsolat menüpont, ott tudsz neki írni, esetleg facebookon: Sibugranada rope halter így keress rá.
2012. aug. 25. 18:59
 9/11 anonim ***** válasza:
szerintem meg inkább próbáld meg : [link]
2012. aug. 26. 14:58
 10/11 anonim ***** válasza:

Hogy ha nem játékos, akkor sehogyan sem lesz az. Idősebb, érettebb, komolyabb lovak a természetben sem játszanak egymással, ezt el kell fogadni.

Hogyha téged sem érdekelnek már a barbik akkor senki sem fog tudni rávenni, meggyőzni róla, hogy de igenis játssz velük mert az jó. :S :)

2012. aug. 26. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!