Miért bunkó és miért hordja fent annyira az orrát minden lovas?
"..és ha lehordod mindennek és mindenkinek szidod a lovasokat,azzal megoldjuk "eme problémát"??? :))"
azt én nem tudhatom csak felhívtam rá a figyelmet talán ezek után aki ezt elolvasta próbál változtatni magán vagy másokon... ha meg nem? az meg nem az én problémám saját magával b*szik ki nem velem... ha én lovardát akarnék nyitni mondjuk én örülnék ennek az egész helyzetnek... ezt a gyengét használnám arra, hogy hozzám jöjjenek
Én nem szoktam általánosítani de tény és való, hogy a lovasok NAGYOBB része sznob. Ez egy olyan sport, amihez java részt pénz kell, ez egy életérzés. Nem lehet ellene tenni semmit, aki megteheti, az meg is teszi. Emiatt nem szabad őket utálni, ha nekem lenne fölösleges 10 millióm, én is vennék lovat és elit helyen lenne bértartásban és kva büszke lennék rá.
Csak nincs felesleges 10 millióm, meg igazából felesleges 100 ezrem se. :D
Már ne haragudj de ha én pl terepen rosszul leszek és leszállok mert hányingerem van akkor menjek el 100 méterre a lovamtól mert hánynom kell?:O
ez annyira nem illik bele ebbe a témádba..
am ne általánosíts :)
szia
tudom hogy már elég régi ez a kérdés de pár dolgot azért hozzá f
űznék:
-Én is lovas vagyok és még senki nem mondta hogy dófenn hordom az orrom (sőt rengetek barátom pont az ellenkezőjét mondta)
-lehet hogy az a lovarda ahonnan jönnek ezek a lovasok akiket te mondasz, már kicsit érdekes a stílusa
-hidd el a lovasok is rendes emberek, csak lehet hogy te pont ne azokkal találkoztál
-én attól még hogy lovas vagyok attól még ha olyat látnék mint te nem mondanám azt hogy: azok lovasok szóval mindenben jók stb.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!