Szerintetek ki a legjobb " híres" lovas, nektek ki a kedvencetek?
Figyelt kérdés
Több szakágban is mondhatjátok, ilyenekre gondolok, hogy: Dallos Gyula, Marcus Ehning stb2012. júl. 17. 11:35
1/12 anonim válasza:
3/12 anonim válasza:
Magyar lovasok közül Burucs Borbála, külföldiek közül pedig Meredith Michaels. :)
4/12 anonim válasza:
díjlovaglás: Edward Gaal, Isabell Werth
díjugratás: Marcus Ehning, Meredith Michaels Beerbaum(Meredith a legnagyobb kedvencem :) )
5/12 anonim válasza:
olyat mondok aki jó fej xD Clint Eastwood, Terence Hill én is lovas vagyok de én csak őket szeretem :)
6/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2012. júl. 18. 09:04
7/12 anonim válasza:
Nekem személy szerint az egyik kedvencem Edwina Alexander, Itot du Chetaeu-val. Aztán ott van még Jessica Kürten, Meredith-Michaels Beerbaum...
8/12 A kérdező kommentje:
Az én kedvencem Kevin Staut- Silvana de Hussal és Le Prestige de Hussal. Tetszett ez utóbbi személyisége, bár mostanság nem láttam már versenyen... Kivi voltam azért a véleményetekre :)
2012. júl. 19. 18:25
9/12 anonim válasza:
Kevin Staut-ra most haragszom, mert mindig Silvanát lovagolja Le Prestige St Louis helyett. Pedig Le Prestige sokkal mulatságosabb, és vicces a személyisége. :)
Persze nyilván csapatversenyben biztosra kell mennie, és Le Prestige nem egy 'életbiztosítás'.
10/12 A kérdező kommentje:
Hát igen, pedig én is nagyon szeretem, mindig megmosolyogtatott, olyan huncut :DD De én Silvanat is szeretem azért. :)
2012. júl. 20. 09:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!