Miért bunkó és miért hordja fent annyira az orrát minden lovas?
Egy dolog: SOHA ne általánosíts!
Nem csak bunkó lovasok vannak a világon.
Én pl sose rotyózok más földjén és nem örülök, ha mások rotyóznak, mert az ilyen idióták miatt bélyegzik meg az összes lovast (mint ahogy te is teszed, de helytelenül). Én is mérges vagyok arra, aki a bicajos úton lovagol és annyira se képes, hogy a lova után lerúgdossa a lócitromot, utána én hallgathatom, hogy össze van szarva járda.
Vannak ilyenek, de az ilyeneket nekünk lovasoknak kell leállítanunk és nem nektek, aki nem lovagol. Nagyon sok a lovarda szökevény kislány, akik nekiálltak serdülni, aztán szerintük a bunkózástól többek lesznek. Hogy a lovasok mégrosszabbak azt is állíthatom, és sajnos a sok hasonszőrű lányka táptalajt ad annak, aki erre hajlamos. Az edzőnek kéne erről elbeszélgetnie velük, mert amúgy létezik olyan, hogy lovaskultúra és olyan is, hogy lovaskultúra oktató (sajna nagyon kevés van). Érdekes, akik ilyen tanárok mellett tanulnak meg lovagolni, alázattal vannak a lovaik és más lovasok iránt is és egyáltalán nem bunkók.
Az az edző/oktató aki bunkó, meg is érdemli, hogy ott hagyják. Nagyon sok a pályára alkalmatlan ember, de ha körbenézel egy középiskolában ott is sok tanár van, aki lehet, hogy szakmailag jó, de emberileg felér egy kupac tárágyával.
Valahol a lovarda felelőssége illetve az edzőé, hogy ne alakuljon ki ilyen kép a lovasokról vagyis alázatra kéne őket tanítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!