Reggel suli előtt mit csináltok, hogy ne legyen lószagotok?
Megfürdünk :D
Amúgy nekem pl attól lesz lószagom, hogy etetek, meg hozzábújok, hanem mikor ganézok. Attól a szagtol viszont csak teljes alapos hajmosással, zuhanyzással lehet megszabadulni.
Attól hogy megeteted reggelente még nem lesz lószagod. Ami egyébként annyira téves fogalom, a lovaknak kellemes illatuk van, csak az istállószagot nem tudod leszedni magadról. A trágyázást meg jobb este csinálni és jól lezuhanyozni utána.
Parfümöt meg semmiféleképpen ne fújj magadra mert ha keveredik a kettő az borzalmas lesz (tapasztalat)
Gondolom reggel megetetsz, aztán kiengeded legelni, haza jössz lepucolod esetleg lovagolsz, vacsiig vissza legelő, addig kidobod a kakit (na ettől leszel büdös), ló be, megetetsz és bevágod magad a mosógépbe.
Minél többet legyen kinn a ló, legalább kevesebb trágya lesz az istállóban, és a lónak is jobb a levegőn, mint bent.
Nem szoktam lecsutakolni,mert még nincs is meg!
Egyébként úgy lenne,hogy reggel megetetem és lecsutakolom.
Én csak lovaglás előtt szoktam lecsutakolni a lovam. Reggel kapja a kaját aztán irány a legelő, ott meg úgyis lefekszik hemperegni, vagyis felesleges a csutakolás, mert úgyis tiszta por lesz.
Ugye nem azt tervezed, hogy megeteted, lepucolod és bennhagyod a boxban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!