Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mit szóltok hozzá? Mi legyen...

Mit szóltok hozzá? Mi legyen a neve?

Figyelt kérdés
[link]

2012. jún. 13. 22:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Villám, Szélvész, Szépség, Hercegnő, Csillag, Naila, Pamina, Tamara, Pippo, Roxána, Zápor, Szellő, Szelli, Zelda, Tina, Pompa, Bella, Abigél, Panna, Anzix, Bájos, Afrodité, Bársony, Pegazus, Star, Koni, Áfonya, Bodza, Csillám, Csoda, Ékes, Gamma, Kajla, Kristály, Lady, Lala, Parázs, Rejtély, Remény, Szelíd, Szonja, Szikra
2012. jún. 14. 10:38
 12/25 anonim ***** válasza:

Előző vagyok megin, basszus, a mén az a csődör? Jáj XD Most kérdeztem meg muteromXDD akkor legyen

Ferdinánd, vagy Fülöp!!! :D

2012. jún. 14. 11:04
 13/25 anonim ***** válasza:
Al Hattal (akik látták a Hidalgot azok előnyben :D )
2012. jún. 14. 14:44
 14/25 anonim ***** válasza:

Szerintem érdemes lenne megtartani az arab "vonásait". Nekem tetszik: Aaleyah (Álejáh)

Hakim jelentése: indiai bíró(Hákim)

Fayeed jelentése: árvíz (Fájed)

2012. jún. 14. 16:04
 15/25 anonim válasza:
Ha nekem lenne egy lovam Harmatnak nevezném. DE lehet a tiéd :). Vagy ez túl lányos? Amúgy szerintem nem kell a törzskönyvi nevén hívni. Hamar át fog szokni. Pl.: a kutyámnak is 2 neve van. Sok sikert hozzá!
2012. jún. 14. 18:41
 16/25 anonim ***** válasza:
Az ami a rendes neve.
2012. jún. 14. 20:27
 17/25 anonim ***** válasza:
Jó, értjük, csak.. Ez a ló már 8-9 éve ezt a nevet hallja, megszokta, és elég fura lenne neki, ha máshogy hívnád. :/ Mondjuk én is más nevet adnek neki, de sajnálnám, hogy így összerzavarnám a lovam.. A névre visszatérve pedig Táltos. :D Amióta láttam a Fekete Szépséget, azóta imádom ezt a nevet. :))
2012. jún. 14. 20:37
 18/25 anonim ***** válasza:
Al-Kaida vagy Dzsihád.
2012. jún. 14. 20:41
 19/25 anonim ***** válasza:
Az Al-Káidát nem ajánlom. Kár, hogy sokan nincsenek tisztában ennek a szónak a jelentésével. Gondolj bele: ha egy magasabb presztízsű versenyen indulsz, és bemondják a te és a lovad nevét, akkor egy csomó emberben rossz érzést keltesz. de nekem mindegy, a te lovad, én biztosan nem örülnék, ha ez lenne a lovam neve. :P
2012. jún. 14. 22:32
 20/25 anonim ***** válasza:

Valami arab jellegűt..

Bár szerintem most is van hívóneve.. az okoskodóknak üzenem, hogy meg szokja.. a helye is új lesz és ezt már észre sem fogja venni.

2012. jún. 14. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!