Kínai nyelvtudással hogy lehet elhelyezkedni a mai világban mit szóltok? Csak komolyak, közgáz diplomával, muszáj nagyon jó médiám legyen ahhoz? Ha megy a német is felsőfokon, az angol pedig középfokon.
kínában vagy a piacon :) esetleg a kínai kajáldákban :)
ezzel a helyesírással közgáz? nono, nem csak szeretnéd :)
csak komolyan...
sok itt élő kínai nagyon jól beszél magyarul
élmény lesz velük konkurálni:)
Attól függ, milyen közgáz diplomád van. A kínai nyelvtudás önmagában nem akkor erény, h bárhova felvegyenek. (Max: titkárnő-tolmács kb.) Ha viszont profi vagy a szakmádban, akkor örülnek a kínaitudásnak is, mert a kínaiak nagyon nem tudnak angolul.
De az angol felső mindenképpen kell.
(Folyékonyan beszélek kínaiul, kérdezz bátran. Te már tudsz, vagy csak akarsz tanulni?)
szia én kérdeznélek, te aki fogyékonyan beszélsz kinaiul?
13:34 de nincs semmi elérhetőséged ha megkérnélek szépen küldenél egy cimt?
Szia!
Hát erre én direkt nem foglak megtanítani. Majd a kurzuson szépen megtanulod. Egyébként ne aggódj, ha kezdő kurzusra jársz, senki nem fog semmit tudni.
Azért nem tanítalak meg, mert a kínaiban nagyon fontos a hangsúly, és az is kell, hogy az jól rögződjön. Arra viszont az a legjobb, ha a tanár hallja és kijavít. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!