Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Ti használtok pálcát?

Ti használtok pálcát?

Figyelt kérdés

Tudom lótól függ hogy kell vagy nem kell de jó ha ott van.

Nagyot csapot a lóra? Vagy csak épp odalegyintesz?

Megyek lovastáborba és ott képesség szerint fogják kiosztani a lovakat és majd az elkövetkezendő 5 napba lovagolni és ápolni kell.Nem tudom hogy addigra vegyek egy pálcát bár nem tudom hogy milyen lesz a ló.De szerintem a biztonság kedvéért veszek egyet.És ha veszek, milyet?

2012. jún. 5. 15:29
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Én személy szerint utálom a pálcát bár én a western stílusban vagyok már 6 éve ézért már teljesen elszoktam ettől és az , hogy kell-e pálca az a lótól függ ahogy montad...
2012. jún. 9. 19:01
 22/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Rövid idomító pálcát fogunk venni de majd még körülnézek a dechatlonba

2012. jún. 9. 19:42
 23/25 marcipanfelho ***** válasza:
nálam mindig van pálca :) sose lehet tudni... ha engedelmes és nem kell ösztönzésképp akkor is jó nevelésre. amelyik lóval én dolgozok mindent szépen csinál, vágtázik is és nem kell a pálca használata. nála főleg az ébresztgetéshez kell mert néhány kör séta után hajlamos bóbiskolni, meg szeret legelni és olyankor megfegyelmezem h megszokja: nem legelünk :) néha ugratásnál is használom, bátorításképp :) szerintem egy egyszerű ,,hagyományos" pálca megteszi :) én vállon használom csak, sok ló nem is szereti ha a farán alkalmazod.
2012. jún. 23. 20:29
 24/25 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Én most vettem egy pálcát ami külön jó olyanoknak akik még most szokják a pálcát.Nagyon jó a fogása és a lovakat jól fegyelmezi,de még úgy igazán nem próbáltam ki! :D

2012. jún. 24. 10:39
 25/25 anonim válasza:
Az én lovamhoz nem kell pálca épp amikor elkezded kigondolni h mit szeretnél csinalni ő már szinte csinálja is a feladatot!!
2015. jún. 18. 08:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!