Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Lovasok! Melyik a jobb márka?...

Lovasok! Melyik a jobb márka? Horze vagy fouganza?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 27. 15:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
67%
Horze! már 3éve használom a horze nadrágomat és semmi baj nincs vele! Decathlonos 2 hét után szétszakadt ami elég kellemetlen volt lovaglás közbe!
2012. ápr. 30. 23:15
 12/16 anonim ***** válasza:
64%
A Fouganza nem márka.Az én szememben.Ott borzalmasan rossz dolgok vannak...szóval hogy is mondjam,ott a Decathlonban nem a lovaglásra vannak szakosodva....egyértelműen a Horze cuccok a jobbak!!
2012. júl. 26. 20:00
 13/16 anonim ***** válasza:
7-esre reagálva,tudni kell hogy lehet hogy izzasztót,kötőféket vennék ott,de egy ottani lovaglónadrág nagyon rossz minőségű...nekem is van egy,és fel sem ér kicsit sem a Domingóssal.Nekem az a kedvencem.A legjobb bokacsizmámat és a nadrágomat ott vettem,nem is drágán,kb.mindkettő 6000.- volt.Ajánlom!
2012. júl. 26. 20:03
 14/16 anonim válasza:

Egyértelműen a Horze! Minőségben magasan jobb.

Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, melyik a jobb Mercedes vagy Dacia:)

Persze Dacia-val is lehet menni, csak vállalni kell az esetleges kényelmetlenségeket, következményeket. A BMW meg lehet drágább, de ez érthető is..

2013. máj. 2. 15:38
 15/16 anonim ***** válasza:

Hülyeség hogy a Fouganza csak a Decathlon almárkája. Megsúgom, hogy francia termék, és a hazájában egyenlő a Horze áruházzal... :)

Az más dolog hogy legtöbb országban csak a Decathlon forgalmazza.

2016. jan. 7. 19:40
 16/16 emberkeke válasza:
69%

Egyértelműen Fouganza!

A Horze ratyibb, és ott csak a márkát fizeted meg!

És az miért baj, hogy a Decathlonban nem csak lovascucc van, hanem más is?! Az a lényeg, hogy lovascucc is van!

A Fouganza ezerszer jobb!!

2016. júl. 9. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!