Lovasok! Melyik a jobb márka? Horze vagy fouganza?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 27. 15:42
11/16 anonim válasza:
Horze! már 3éve használom a horze nadrágomat és semmi baj nincs vele! Decathlonos 2 hét után szétszakadt ami elég kellemetlen volt lovaglás közbe!
12/16 anonim válasza:
A Fouganza nem márka.Az én szememben.Ott borzalmasan rossz dolgok vannak...szóval hogy is mondjam,ott a Decathlonban nem a lovaglásra vannak szakosodva....egyértelműen a Horze cuccok a jobbak!!
13/16 anonim válasza:
7-esre reagálva,tudni kell hogy lehet hogy izzasztót,kötőféket vennék ott,de egy ottani lovaglónadrág nagyon rossz minőségű...nekem is van egy,és fel sem ér kicsit sem a Domingóssal.Nekem az a kedvencem.A legjobb bokacsizmámat és a nadrágomat ott vettem,nem is drágán,kb.mindkettő 6000.- volt.Ajánlom!
14/16 anonim válasza:
Egyértelműen a Horze! Minőségben magasan jobb.
Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, melyik a jobb Mercedes vagy Dacia:)
Persze Dacia-val is lehet menni, csak vállalni kell az esetleges kényelmetlenségeket, következményeket. A BMW meg lehet drágább, de ez érthető is..
15/16 anonim válasza:
Hülyeség hogy a Fouganza csak a Decathlon almárkája. Megsúgom, hogy francia termék, és a hazájában egyenlő a Horze áruházzal... :)
Az más dolog hogy legtöbb országban csak a Decathlon forgalmazza.
16/16 emberkeke válasza:
Egyértelműen Fouganza!
A Horze ratyibb, és ott csak a márkát fizeted meg!
És az miért baj, hogy a Decathlonban nem csak lovascucc van, hanem más is?! Az a lényeg, hogy lovascucc is van!
A Fouganza ezerszer jobb!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!