Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A hd 6770-ből a VTX3d vagy a...

A hd 6770-ből a VTX3d vagy a Gigabyte a jobb márka (mármint hűtés szempontjából meg hasonló. )?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 25. 17:23
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Sapphire-t keress.
2012. ápr. 25. 17:36
 2/8 A kérdező kommentje:

én inkább a kettő közül választanék .

ahol most akarom venni ott vtx verzió 3000-el olcsóbb, azért lenne jó tudni hogy hűtés ügyileg melyik a jobb?

2012. ápr. 25. 18:08
 3/8 anonim ***** válasza:

nem tudom melyik a jobb, nekem vtx 6750-esem van, jelenleg szervizben vizsgálják, mert valami gubanc van vele (kicsit több, mint fél éve vettem, vigyáztam rá).

lehet, hogy én kaptam selejtes darabot, de ezek után nem nagyon akarok vtx-et venni.

gigabyte-ot nem ismerem, de én is inkább sapphire-re szavaznék. ha minden jól megy egy sapphire hd7850-eset veszek majd a közeljövőben.

2012. ápr. 25. 18:24
 4/8 A kérdező kommentje:

hát selejteset sajnos bárki kifoghat:S

mondjuk vtx-re is 3 év gar van, csak a gond h rendelem pestről mivel vidéki vok, és ha gond van vele az sok sok gubanc..:)

2012. ápr. 25. 18:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Giga elég veszélyes manapság, sok a hibásodás. VTX-re nemigazán hallotam még panasz, az 1 5770-es szériára de semmi másra. Úgyhogy sztem VTX. De amúgy Sapphire lenne a lejobb :D
2012. ápr. 25. 18:53
 6/8 A kérdező kommentje:

kösz:P

ahol venni akarom ott sapphire 4000-el drágább mint vtx..

akkor is ??:)

2012. ápr. 25. 18:56
 7/8 anonim ***** válasza:
hát a vtx-el nekem is gubanc van... zsír új és valamiért nem veszi be a gép. (nem ismeri fel)
2012. ápr. 25. 19:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Megkockáztatom hogy a gigára az utóbbi időben több panasz jön mint a VTX-re(ami ilyen mértékben nem kirívó eset), és azt a 3k-s felárat se adnám a gigáért, szóval +1 a VTX-nek.
2012. ápr. 25. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!