Adható eper a lovaknak jutalomfalat gyanánt?
NE jutalomfalattal jutalmazd a lovad! Az étel neki a rangsor legutolsó helyén áll, ha jutalmazni akarod, akkor simogasd, a komfortot add meg neki, mindenekelőtt a biztonságot!
Kajával csak annyit érsz el, hogy bélpoklos lesz és a fejedre nő!
A retekkel nem tudom hogy mi bajotok...-.-'
A lónak igen is szüksége van lédús takarmányfélére. Az lehet alma, répa, cukorrépa, (a citrusfélék nem, és szerintem a banán sem) káposzta is. Eperről még nem hallottam, de nem tudom.
Nálunk mindig is az volt a szokás hogy lovaglás után megjutalmaztuk a ló munkáját egy almával és nyakveregetéssel mondjuk.
Nem kell mondjuk minden egyes patafelemelésért jutalmazni.:D
Mindenkinek eltérő a véleménye, de ha nem is jutalomfalatképp, akkor is kell lédús takarmány a lónak.
Nekem meg te ne mond meg hogy kinek és mikor osztogassam az észt... nem akartam "észt osztogatni", de "imádom" azt a felsőbbrendű felháborodást a kommentelőknek hogy "úristen de tudatlan, hülye ez a kérdező". Ha nem tudja hogy lehet-e adni epret a lónak, mert netán nem SZAKÉRTŐ a témában, jobb ha megkérdezi mintha magánakcióként mégis megeteti kérdezés nélkül vele. Tudod nem kell leszólni másokat, ő is biztos tudna mondani olyat amire köpni-nyelni nem tudnál...Ez nem csak neked szólt, hanem az ilyen válaszos embereknek.:)
Nem állt szándékomban megsérteni senkit.
ui.:Mert a retek és az eper nem növényi eredetű...xDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!