Lovat szeretnék venni de nem tudom hogy kell vásárolni?
Ajánlom a lovasok.hu keresőt, ott lehet így "kategóriára" keresni, hogy hány éves, esetleg fajtát is, korát, árát, méretét -tól -ig, vagy ha van ismerősöd, aki lovas, vagy lovakkal kereskedik, szóval valaki ismerősnek eladó lova, akkor ott...
Ha "kiválasztottál" néhányat, felhívod őket, és mindenképp elmész megnézni és kipróbálni edzővel, tapasztalt lovassal, vagy ha elég tapasztalt vagy, akkor te próbálod ki. Javaslom, hogy vedd fel a lábait, nézd meg jól, ha van rá lehetőség, te ápold, hogy ezekkel is képben legyél, hogy úgy milyen, mert hiába egy álomló, ha ápolásnál meg felrúg...
Aztán ha kiválasztottál egyet komolyan, vagy többet, ami tényleg megfelel neked minden szempontból, azt állatorvossal is megnézeted, hogy nincsenek-e rejtett "dolgai", lábai rendben vannak-e, stb...
És ami még nagyon fontos, hogy nem szabad elkapkodni, lehet, hogy fél évig nem találsz megfelelő lovat, de mindenképp csak azt vedd meg, ami tényleg neked való, ne azt, amire csak rá lehet fogni, hogy jó lesz ez...
11 vagyok a szüleimmel már ezt meg beszéltük azt mondják keressem én a tökéletes lovat.
140-146 cm vagyok 30kg a családdal beszéltünk a kisbéri félvérről meg a haflingiről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!