Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mikor ugrattatok először? (...

Mikor ugrattatok először? ( tudom, sok az ilyen kérdés : ) )

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy egy kis x-et vagy ilyesmit.
2012. márc. 11. 17:49
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
JA Ja bocsi az offért!! amúgy utsó: Xd
2012. márc. 11. 19:22
 12/16 anonim ***** válasza:
Ez nagyban függ a lovardától, edzőtől, én ahová jártam, ott nem ugrathatunk :)
2012. márc. 11. 19:25
 13/16 anonim ***** válasza:
69%
Azt majd az oktatód látja, hogy mennyire ülsz biztosan a lovon.:) Nálunk is vannak sokan, akik úgy gondolták ők már elég jók stb. és egy kis X-nél leestek. Nálam több év telt el mint háromnegyed év, de megérte. Elég biztosan ültem az első ugrásoknál, nem billentem ki szinte természetesen jött minden. :) Szóval szerintem nem szabad korán elkezdeni, mert többet árthat.
2012. márc. 11. 19:28
 14/16 anonim ***** válasza:
Fél év után mert a teleket kihagytam ugye.
2012. márc. 11. 20:14
 15/16 anonim ***** válasza:
első vagyok. nagyon bocsi, elolvastam a kérdést, hogy vágtáztam-e már akkor. nem kritizáltál, sajnálom hogy ezt mondam. amúgy már igen :)
2012. márc. 28. 17:00
 16/16 A kérdező kommentje:

Most nézem, hogy írtál! Semmi baj! :) Én bocsi mindenkinek :/ :)

Amúgy Tudok biztonságban és szépen mindhárom jármódban vágtázni, voltam terepen sokszor, minimum 10x volt már olyan, amikor megugrottak a lovak :D

2012. júl. 17. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!