Érdekes kérdés! Szerintetek?
Szerintetek a egy lóval a betonon lovagolok, és előttünk az aszfaltra le van festve egy ilyen kép: , akkor a ló mit csinál? Ha oda ahova a kislány és az anyuka van, oda léptetném, akkor bestoppolna, és nem merne tovább menni, vagy észre sem venné azt, ami előtte van? (Tisztában vagyok a lovak látásával!) Tehát van térlátásuk a lovaknak? Vagy nem is tudom, hogy hogyan fogalmazzak, inkább úgy, hogy a lovakat be tudja csapni a szemük?
Ezen ma a kocsiban ülve gondolkoztam, de nem jutottam dűlőre... :)
Köszi a válaszokat, és elő is mondom, hogy ez egy beszélgetős téma lesz, szerintem! ;)
Viccelsz?
Még én is meggondolnám, hogy rá merjek-e lépni! :D
Hű, ez tényleg jó kérdés! :)
Szerintem nem merne átmenni rajta... Némelyik még a pocsolyától is fél, mert nem tudja mire vélni a visszatükröződést, és fél tőle, mert tudja, mi lesz, ha rálép. (ez csak kisebb felületen érvényes, egy tónál pl. látja, hogy az víz)
Hát még ha egy ilyen szakadék lenne előtte! Aszfalt ide vagy oda, ez nagyon megtévesztő és profi munka! Maximum akkor merne szerintem rámenni, ha látja, hogy előtte rámegy valaki. De még akkor sem 100%
Szerintem bármelyik ló bepánikolna. Még egy nyugodtabb típus is beszarna, de attól még lehetséges hogy összeszedi a bátorságát és rálép. Persze egy félősebb biztos nem merne rámenni.
Azt viszont nem hinném, hogy igazinak veszi a képet. Szerintem inkább az lehet rá nagy hatással, hogy élénk színű, talán festék szagú és nagyon elüt a környezetétől.
Nem hiszem.
Maximum ha látja hogy valaki előtte ment.
De egy olyan típusú ló mint az enyém hogy kajájért bármit megtesz lehet hogy megtenné persze csak ha látja a kaját. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!