Milyennek tűnik ez a ló?
Úgy alapvetően arra vagyok kíváncsi mik a hibái (testfelépítést tekintetében) 21 éves. :)
Előző vagyok.
És szerintem a fara is aránytalan kissé, és a feje is túl nagy, de ezt lehet hogy rosszul látom.
Megnéztem az első képet, és azt mondtam áúú.... Jézusom ez a szerencsétlen jószág. Szépen be van esve a háta valószínűleg túl nagy terhet hordott még fiatalabb korába, és rövid is. Ez a ló aztán megkapta a magáét hát tájékon. Fara talán enyhén túlnőtt de azt lehet, hogy csak a hát torzítja.
A nyaka szép, marja rövid és kiemelkedő, ami nem baj, csak szerintem ezt is a hát torzítja. Nekem a csüdje egy kicsit rövidnek tűnik.
Amúgy nagyon aranyos ki lónak tűnik. Pláne a feje az nagyon szép :)
Köszönjük.. hát már 13 éve nálunk van az előtt nem tudjuk mit csinált az biztos hogy TSZ ló volt és nagyon korán ellett is.. :/
De akkor is imádom. :) <3
Amúgy semmit nem dolgozik csak legel rohangál a karámba meg 1 héten egyszer elmegyünk vele egy kicsit kocsikázni, de ezt meg az állatorvos ajánlására. :)
Köszönjük, reméljük úgy lesz.
Amúgy a hátát lehet még javítani valahogy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!