Mi a véleményetek a képen lévő kutyafajtárol? Kívülröl milyennek tünik a ti szemetekben?
Szia!:)
Bevallom, nem sokat tudok erről a fajtáról de így legalább valóban kívülállóként tudom nézni...
Nekem nagyon szimpatikus, szép, arányos kutyának tűnik.
Olyan érzésem van, hogy "ez a kutya biztos szeret dolgozni, mozogni, játszani..."
Tuti, nem éri be akármivel...
Na és most ráguglizok, hogy mennyire trafáltam bele.:D
Hello
Olyan egyiptomias a feje de szép.xD
én láttam már kelpiet munka köz és hihetetlenül jó benne, szerintem kb egy munka border szintjén van a hozzá állása így azért van vele feladat rendesen ha valaki ilyet tart
nálunk ezt a típust tenyésztik: [link] (ilyen van az első képen) ez a munkavonalú és nyurgább típus
a tömzsibb ausztrál show változat tudtommal itthon nincs is..
Küllemét tekintve nekem a show vonal jobban tetszik, homogénebb, macis... de ez ugye minden show vonalra jellemző :) a munka vonalnál vannak igazán szép színű példányok, zseniálisak a munkájukban, kecsesek, tiszta vonalúak de összességében nem egy látványos fajta
a kelpie juhászkutya és nemvolt dingóval keresztezve :) colliek és más juhászkutyák keresztezéséből alakították ki
Az australian cattle dog lett dingóval keresztezve...de ugye az egy másik fajta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!