Ilyen időben is szoktatok lovagolni? (-10-12 fok)
Figyelt kérdés
2012. febr. 1. 22:12
1/13 anonim válasza:
Igen, ma is voltam :) 2 zoknit veszek fel ilyenkor+harisnya, vastag kabát! Ma mèg melegem is volt, pedig nálunk -8 fok volt... Csak ha nagyon esik az eső, akkor hagyom ki a lovazást :)
2/13 anonim válasza:
szoktam, 3 nadrág 4 zokni, 3 pulcsi + kabát
3/13 anonim válasza:
Én is voltam tegnap, ráadásul estefele, amikor még jobban lehűl az idő. Vastag lovaglónaci, vastag harisnya, zokni, thermo csizma, pulcsi, póló, kabát, én még melegem is volt. Mondjuk nem csak sétálgattunk körbe körbe, hanem edzésünk volt.
4/13 anonim válasza:
Igen, de ajánlatos jól felöltözni! Az ilyen hidegekben nagyon könnyen meglehet hűlni. Csizma, vagy téli cipő+lábszárvédő, kabát, sapka, sál, kesztyű és téli nadrág, vagy ha mást nem, akkor két nadrág kell!
5/13 anonim válasza:
Engem nem tart vissza semmilyen zord időjárás :D Csak tényleg jól fel kell húzni a bundabugyit, és nyakig be kell bugyolálni magad!
6/13 A kérdező kommentje:
És milyen messze mentek ki, mivel?
2012. febr. 2. 17:51
7/13 anonim válasza:
Én biciklivel megyek, kb 20 perc.
8/13 anonim válasza:
Mégszép ha már saját ló. :)
Igaz tüdőgyulladásom van, de nem számít. :P xD
10/13 anonim válasza:
Nekem sajnos másfél-két óra míg odaérek, és ebben van 15 perc séta is a 4 busz után, úgyhogy nem biztos, hogy kijutok a hétvégén :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!