4 km-t (30-45 perc) kell sétálni a lovardához, mivel a hóban nem lehet biciklizni. Nálunk 20-30 cm hó van és meg is maradt. Ma ki akartam menni, de mára esőt mondtak, ezért nem indultam el, erre pedig nem esett semmi, csak 5 percig a hó.
Esőben nem szívesen sétálok egyedül az erdőben, pláne, hogy nem is biztos, hogy ott lesz a lovarda kapujának a kulcsa és akkor battyoghatok haza.
biztos hogy nem. na meg megnézném hogy hogy sétálsz 4 km-t 45 perc alatt.az nagyon kecésnek tünik nekem.
2012. jan. 19. 10:03
2/14 A kérdező kommentje:
Igen, bocsi! Biciklivel annyi, gyalog még nem mentem ki.
2012. jan. 19. 10:04
3/14 anonim válasza:
miért? Én ennyi idő alatt fordulok meg a lovardától, szép komótosan a kutyámmal, amikor sétálunk. 3,5 km-re van!
2012. jan. 19. 10:06
4/14 anonim válasza:
hogy miért?mikor suliban 1200-at futottunk, én sose birtam végigfutni. a fele futás volt de felfele már gyalogoltam. igy lett nekem 10 perc.nekem ugy lenne negyven perc haa felét lefutom.... nem tom hogy csináljátok:9 d elátod neki is bicajjal annyi.mondjuk bicajjal meg soknak tartom a 40 percet. sétálva szerintem vagy 2 ora...nekem legalábbis...
2012. jan. 19. 10:16
5/14 A kérdező kommentje:
Az útviszonyok nagyon meghatározóak ám. :) Nem kitaposott úton megyek és végig meredeken (így kell mondani?) emelkedik. Így a haza út (biciklivel) 5 perc.
itt lehet követni az aktuális helyzetet, nem csak előrejelzés van. Nyugat felől egyre több helyen beborul és esik, ráadásul nyugati szél fúj.
2012. jan. 19. 10:22
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindjárt megnézem. Én itt szoktam nézni. További adatok -> animált csapadék. Egyébként Bakonyban lakok, és még sem esik az eső, ahogy mutatja.
igen közben én is rájöttem hogy ha emelkedö van akkor persze hogy sok bicajjal. viszont akkor gyalog is joval több mint sikon:)
2012. jan. 19. 12:24
9/14 anonim válasza:
Hát, erdőben, ilyen mély hóban, egyedül... Nem hiszem :S Főleg, hogy mennyire hamar sötétedik... Amíg ilyen az időjárás, nem tudnátok megoldani, hogy valaki kihordjon kocsival? Vagy esetleg valami barátnővel, hogy még se egyedül menj, vihetnétek szánkót is, elhülyéskeditek azokat a kilométereket, és már ott is vagytok :)
2012. jan. 19. 13:17
10/14 anonim válasza:
Hát igen mindenféleképp.
amúgy nekem gyalog (igaz síkon) a szomszéd falu (5km) 30 perc úh. nem nagyon gáz az a 45perc..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!