A nyár alatt meg lehet tanulni lovagolni?
Figyelt kérdés
A nyár végére már szeretném megpróbálni a vágtát .. 1 évvel ezelőtt voltam egy lovas táborban ahol az ülést és a tanügetést már jól ment , viszont a könnyű ügetést még gyakorolnom kellett volna. Most fogok menni gimibe és megmondtam a szüleimnek hogy ezt szeretném csinálni , és sz egész nyáron ott leszek , viszont amikor jön a suli egy hónapban csak kétszer engednek ( a költségek miatt :S) .. szerintetek menni fog? Köszönöm előre is a normális válaszokat :)2012. jan. 23. 20:34
1/19 A kérdező kommentje:
..mmint nem akarok versenyezni csak hobby szinten :)
2012. jan. 23. 20:36
2/19 anonim válasza:
Havi 2 alkalom, az nagyon kevés. De ha nyáron sokat jársz, van tehetséged is, jó az edződ, akkor igen, simán vágtázhatsz már szabadon:)) Sok sikert!
3/19 anonim válasza:
Éppenséggel meg lehet, azért nem fog menni, mert nincs rá pénzed. Tehát ilyen kevés idő alatt csak nagyon intenzív tanfolyammal lehetne, napi 1 de inkább több óra lovaglással. Persze nem a vágtáról beszélek, az semmi, hanem amikor már úgy egész korrektül megy az ember.
4/19 anonim válasza:
Ha 1-2 naponta kijársz, és minden alkalommal lóra is ülsz, akkor igen, egy alap hobbi szinten simán meg lehet tanulni. :)
5/19 A kérdező kommentje:
Okés..nagyon köszömöm :))
2012. jan. 23. 20:39
6/19 A kérdező kommentje:
.. még ezt egyszer átbeszélem majd a szüleimmel hátha még rá tudom szedni őket hogy többször engedjenek.. sajnos a lovarda elég messze van tőlünk .:S
2012. jan. 23. 20:40
7/19 anonim válasza:
Volt hogy én is havi 2x jártam, fejlődni ugyan nem fejlődtem, de legalább stagnáltam. Mondjuk én akkor már tereplovas szintű voltam.
Ha csak terepezgetni, jól érezni magad a cél, akkor a havi 2-vel is el lehet lenni, főleg ha az egész nyarat végiglovazod.
8/19 A kérdező kommentje:
tényleg?? az nagyon jó igen.. úgy akarom az egész nyarat a lovaknak szentelem .. de sajnos suli időben csak havi 2-3-szor engednek a szüleim :( Nagyon köszönöm mindenkinek:)
2012. jan. 23. 20:46
9/19 anonim válasza:
Megtanulni egy élet is kevés.. de értem mire gondolsz. Hát egy 3 hónap az kell, de ha megelégszel kevesebbel is, és van egy nyugodt lovad, amin később folytathatod az edzést, akkor megelőlegezek neked egy igent.
10/19 A kérdező kommentje:
akkor jó! :) Nagyon köszönöm :)
2012. jan. 23. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!